Stropdas Sets.

 

Op deze pagina vind jij de perfecte stropdas set voor jouw gelegenheid. De sets zijn samengesteld om perfect met elkaar te matchen zodat jij in één keer klaar bent met zoeken. Bij aanschaf van een complete set heb je ook nog eens veel voordeel! 

 

Voor alle Stropdas, sets klik hier! 


Vlinderdas Sets.

 

De vlinderdas is een feestelijke toevoeging voor jouw outfit. Hier vind je allerlei soorten sets met als basis de vlinderdas. 

 

Voor alle Vlinderdas Sets, klik hier!


Pochets.

 

De Pochet is een accessoire die niet mag ontbreken bij het dragen van een colbert of gilet. De kleur en vorm kunnen verschillende boodschappen achterlaten aan je bewonderaars. Speels met een heftig patroon. Of vouw jij hem strak langs de rand van de zak waar de pochet geplaatst is?

 

Voor alle Pochets, klik hier!


Dasspelden.

 

Dasspelden maken van jouw outfit een completere look. Zilverkleurig, goudkleurig of een opvallend voorwerp. Geef met een dasspeld een luxe uitstraling achter. Zorg ervoor dat je andere accessoires de zelfde kleur hebben. Bijvoorbeeld zilverkleurige manchetknopen met een zilverkleurige dasspeld.

 

Voor alle Dasspelden, klik hier! 


Manchetknopen.

 

Manchetknopen draag je in de mouwen van overhemden die er geschikt voor zijn. Net zoals de dasspeld, geven manchetknopen een luxe uitstraling en kunnen jouw outfit een persoonlijke afwerking geven. Match jouw manchetknopen met de stijl van jouw andere accessoires en maak het geheel compleet.

 

Voor alle manchetknopen, klik hier!


Bretels.

 

Bretels zijn een stijlvolle verschijning bij een pantalon. De bretels zijn oorspronkelijk een uitvinding om je broek omhoog te houden en de riem te vervangen. Tegenwoordig is het een modeaccessoire die laat zien dat jij eigenzinnig bent en je eigen stijl hebt.  

 

Voor alle bretels, klik hier!


Sokken.

 

Iedereen draagt ze, iedereen heeft ze nodig. Sokken! Je kan kiezen voor een veilige kleur en hopen dat je sokken niet teveel opvallen... Of je kiest ervoor om juist je sokken te showen! Dandy Men heeft verschillende kleurcombinaties gecombineerd zodat jij bij iedere kledingstuk een bijpassende kleur hebt. 

 

Voor alle sokken, klik hier!